Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов премести тренировката за днес, да бъде следобед, а не както е обикновено от 10:30 часа.

Причината за тази промяна не е изиграният вчера мач срещу румънския Оцелул, а връщането на националните футболисти на шампионите.

Стоилов иска петимата национали да се наспят и да отпочинат добре след пътуванията им. Отборът се събра в 11:30 часа, за да гледа видеозапис на мача със Стяуа. Повечето футболисти се събудиха непосредствено преди събирането на тима в една от залите на хотел „Енея”.

Добрата новина за старши треньора Станимир Стоилов е, че Петков, Миланов, Томашич, Николай Димитров и Дарко Тасевски се връщат здрави.

Следобед отборът ще тренира от 18:00 часа, тогава ще се разбере какво е състоянието на Даниел Боримиров и Мирослав Иванов и дали Стоилов ще може да ги използва в мача с Рапид Букурещ.

От игралите вчера срещу Оцелул, единствен с по-сериозни оплаквания е Сашо Киров, който бе заменен предварително в края на двубоя. Мачът срещу Рапид Бурурещ е в неделя от 17:30 часа и Стоилов ще използва най-доброто, с което разполага.

Участие няма да вземат контузените Лусио Вагнер и Шакиб Бензукан, както и Ричард Еромоигбе, който не е с отбора.