Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов, който днес е рожденик, реши да пусне срещу Артмедия стартовите 11 от мача с Рапид Букурещ. Единствено Зе Соарес е под въпрос до последно, но наставникът смята, че бразилецът ще може да започне мача. Срещата с Артмедия е от 15:30 часа на Градския стадион „Тасос Маку” в Пралимни. Това е последната контрола за „сините” в Кипър.

Левски започва с: 1.Петков, 3. Миланов, 5. Рабех, 4. Томашич, 10. Жоазиньо; 8. Сърмов, 18. М.Иванов, 22. Тасевски; 11. Зе Соарес, 9. Жеан Карлос и 24. Ники Димитров.

Сред резервите ще бъдат записани и Лусио Вагнер, и Ричард Еромоигбе, които дотук имат участие само в контролата срещу Арджеш и то по 30 минути. Със сигурност участие в мача няма да вземат Шакиб Бензукан, Даниел Боримиров, Лъчо Балтанов, Ели Зизов и Боби Балджийски, които са с контузии.

След като вчера бе откаран в клиниката в Агия Напа за рентгенови снимки, Боби Балджийски се върна при отбора, че няма счупване в левия крак. Диагнозата е навяхване на глезена и Балджийски в момента е с шина и според лекарите на отбора ще почива поне 10 дни без да тренира. Младокът е във видимо по-добро състояние от вчера, след като болките му намаляха.