Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отбеляза, че не желае неговият отбор да играе повече мачове като този с Чешке Будьовице. Днес „сините” се наложиха с 1:0 над чешкия си съперник, но наставникът не остана доволен.

„Един мач повече на тичане, на борба. Теренът беше според мен лош и не стана добър мач, не съм доловен от мача. Доста грубости по терена. Не стана мач, тъй като всяка наша атака се спираше с фаул, затова казвам, че не съм доволен. Единствено съм доволен от желанието на играчите и от битката, че не отстъпиха в единоборствата. Но това не е мач, който аз искам да играят те,” каза Стоилов.

Бразилското попълнение Жеан Карлос отбеляза първо попадение със синия екип. „Може да е добре за него, че вкара гол, но очаквам доста по-висок ритъм, както на мача със Стяуа,” коментира Мъри. „Сърмов получи удар в ребрата, затова го замених, така още намаля състава, ще мислим какво да правим. Мариян Огнянов и Виктор Генев играха на прилично ниво,” призна треньорът.

Стоилов разкри още, че най-после Левски е успял да открие Ричард Еромоигбе, който приключи участието си в турнира за Купата на Африканските нации. „Разговаряхме с Ричард, до края на седмицата трябва да се прибере в България, след това ще видим как по най-бързия начин да дойде до тук,” каза специалистът.