Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, след днешната контрола на „сините” с Оцелул, че не вижда сред младите футболисти такива, които могат да са титуляри в тима на шампионите през пролетта. Левски загуби с 0:2 от румънците в мач, в който играха само юношите на отбора, заедно със Саид Ибраимов.

„Значително по-добре от първия мач, като единоборства, като битка. Младите играчи отговориха на един сериозен противник. По-слабата ни страна бе участието във фаза атака, но за младите футболисти бе една полезна проверка,” каза Стоилов. „От тези, които играха днес, има един-двама, които могат да участват по малко в първия отбор. Не виждам някой, готов за титуляр. Предполагам, че това ще им даде стимул да работят. Ние работим с идея за бъдещето на Левски, затова бяха направени и тези контроли. И за първия отбор, и за младите сме избрали силни противници. На този етап общо взето съм доволен от играта на първия състав.”

Относно многото контузии в синия лагер, Мъри коментира:„Надявам се до мача с Рапид всички играчи да са здрави. За нас е важно Лусио и Шакиб да се възстановят, така ще имаме 14-15 играчи, които ще бъдат на добро ниво.”