Прохлада и дъжд съпътстват сините в първия им работен ден на австрийска земя. С началото на заниманието заваля дъжд и стана направо хладно в сравнение с жегата вчера.

Заниманието преди обяд започна с дълъг разбор от страна на старши треньора за мача с Апоел Никозия. След това сините наблегнаха на тактическите занимания, с оглед и на предстоящите контроли. Първата от тях е в сряда от 19:00 часа българско време срещу Университатя Крайова.

Тренировката завърши с двустранна игра, в която играчи и треньори вложиха много емоции. Отборът предвождан от Станимир Стоилов и Емил Велев загуби мачлето, като се опита да прехвърли вината върху съдията Наско Сираков, известен повече като българския Колина. В интерес на истината Сираков бе перфектен като съдия.

Стоилов бе бесен на нападателите до него и дори наказа Джайеоба с лицеви опори, след поредния му невероятен пропуск. В състава на треньорите се чувстваше липсата на Цанко Цветанов, който изгледа заниманието отстрани, след като дойде от Финландия, където гледа Тампере – Ми Па.

Имената на победителите, позирали специално за фотографа на Gong.bg, ще обява с инициалите им. Както ги виждате на снимката- легнал Р.Ер. над него В.Д. и Ем. Анг., както и Ж.М, С.Б., Ел.Т., Л.В., Д.Б., Иг.Т., Н.Д., Д.Т. и Г.П.