„Това беше един двубой на средно ниво за нашия отбор”, заяви старши треньорът на Левски Станимир Стоилов след днешната проверка срещу Арка Гдиня. „Сините” се наложиха с 3:1 над поляците.

„Добри първи 15-20 минути, след това разочароващи 15-20 минути и добро второ полувреме. През слабите 20 минути участието във фаза защита не беше достатъчно сериозно. След направените корекции от играчите най-вече в желанието и мотивацията.”, коментира наставникът на българските шампиони.

„Според мен най-слабите 20-25 минути от началото на предсезонната ни подготовка бяха днес. Отдавам това на недостъчна мотивация отстрана на футболистите да се борят в мача. Те имаха повече самочувствие, отколкото концентрация. Ако продължаваме да подхождаме с тази увереност, ще имаме грижи. Момчетата трябва да разберат, че за да бъдат този отбор, който цяла България познава, трябва да се движат и борят на 100%”, каза Стоилов.

„При всички положения това няма да бъде титулярният състав. До сряда и четвъртък ще решавам, кой ще започне участие”, заяви треньорът на Левски.