„Мачът бе абсолютно равностоен с поделено надмощие”, коментира старши треньорът на Левски Станимир Стоилов на пресконференцията след дербито с ЦСКА. „Първото полувреме бе изцяло за нашия отбор, а второто за противника. Логично в последните минути той се втурна да търси гол и това създаде впечатления, ЦСКА е по-активния тим през втората част. Знам, че можем много повече. Все пак спечелихме важни три точки по пътя към титлата”, каза специалистът.

„Преди мача имах известни опасения за нашата защита, но след като не сме допуснали гол, значи всички са си свършили работата. По принцип не коментирам съдиите. ЦСКА поиска рефер от чужбина, така че те да си коментират ако имат претенции”, заяви наставникът на „сините”.

„Ясно е, че в българското първенство няма поне 10 подобни двубоя с такъв заряд. Левски играе по 2-3 мача на година с подобен калибър и така губи реална представа за състоянието си. Това бе и причината за спада в играта ни през второто полувреме. Накрая искам да кажа, че 15.00 следобед е възможно най-неподходящото време за игра на такъв мач”, каза Стоилов.

 

„Един мач, в който имахме възможността да решим мача още през първото полувреме в наша полза. В крайната фаза ни липсваше шансът и късметът не бе на наша страна”, заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов на пресконференцията след мача.

„Съдията помогна на Левски. Не можах да видя, какво точно стана при гола на Йовов, не съм сигурен, дали имаше засада. Имаше нарушения срещу Тиаго Силва и Роберт Петров в началните минути на мача, но те не бяха отсъдени и така реферът не ни позволи да поведем в резултата. Второто полувреме бе изцяло накъсано и това също се отрази на играта ни”, коментира наставникът на „червените”.

„Направихме всичко възможно, за да отбележим попадение. Ако бяхме изравнили, щяха да останат шансове до края на шампионата. Ще се борим до последно. На мен ми иска да сме по-бързи, с по-голяма скорост и да играем освободено. Не търся вината само в съдийството, ние също имаме много проблеми. Липсваше ни фантазия и идея. Въпреки всичко мисля, че момчетата изиграха един отличен мач”, каза Младенов.

Дай мнение за мача тук!