Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви при завръщането на отбора му в София, че нивото на играчите е добро за българските критерии.

„Нашите изисквания са по-високи, но смятам, че нивото, което ще покажем е добро. Ще работим за развитието на този отбор”, отбеляза Стоилов.

„На този етап лицето на основния състав е добро. От четири мача спечелихме три. Като за начало това е добро ниво, но не мога да кажа, че съм свръх доволен”, продължи специалистът.

„За младите футболисти търсихме по-сериозни сблъсъци. Видяхме нашите слабости и нещата върху, които трябва да работим”, призна Станимир Стоилов.

„Вагнер вече трупа участие и се завърна. Очаквам от другата седмица Шакиб да тренира с отбора. Състоянието на Ричард е незадоволително от това, което видях в една контрола”, отсече треньорът на Левски.

„Не съм казал, че времето е малко. Не съм от хората, които се оправдават. Ще трябва да се справим”, каза още Стоилов.

„Някои от юношите ще се върнат в отборите си, защото групата е много голяма. Ще преценим, какво да правим, след като изгледа записите. Може да преотстъпим някои футболисти”, завърши треньорът на Левски.