Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе сравнително доволен след победата на Левски срещу Беласица с 3:0. Хасковлията обаче призна, че все още липсва постоянство на отбора.

„Едно добро първо полувреме за нашия отбор, с добри завършващи контра атаки и удари. Играта ни през второто полувреме доста се накъса”, заяви първият българския треньор в Шампионската лига.

„Продължаваме да лъкатушим между добри и по-слаби игри. Ако и в предишните мачове играехме с това настроение и динамика, също щяхме да спечелим”.

„Това е нормално за млад отбор.Трябва да се опитваме всеки мач да имаме силна игра. Трябва постоянство, всеки мач може да ни поднесе изненади”.

„Според мен Мариян Огнянов се представи горе-долу добре. Той може да покаже доста повече от това, което съм виждал”.

„Съдията се страхуваше да показва картони. Така беше и в мача с Вихрен, където имаше много ситуации. Съдиите продължават да живеят с обременена психика, но не може да се позволяват такива влизания, на който и да е стадион. Иначе като игрови ситуации всичко беше наред”.

„Нашият отбор е много по-класен. Една загуба не определя нивото на един отбор.

Искам да играем с желание. През второто полувреме играта много се накъса, което пречи на красотата на футбола”.

„Нашият отбор е млад и лъкатуши в играта си, но се надявам да върнем постоянството”.

„Има вариант Живко да не играе в мача на националите,но това ще го решат лекарите на националния. Това се дължи на многото нарушения срещу него, които не бяха свирени от съдията”.

„Никой от нашия щаб не е псувал съдията, аз имах най-много претенции за грубостите, които позволяваше. Аз действително имах претенции към него, но нищо повече”.

„Надява се бразилците да подобряват играта си. Те са тук за да показват своите качества и аз очаквам много повече от тях, макар че днес показаха добра игра”, допълни Стоилов.