Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че според наредбата е най-добре Левски А срещу Левски Б да се изправят един срещу друг в борбата за Суперкупата на България. Наставникът на „сините” добави, че на практика неговият отбор този сезон вече има три купи, а не две.

„В наредбата пише - шампионът и носителят на Купата играят за Суперкупата на страната. В нашия вариант е Левски А срещу Левски Б или по-добре от сега да ни дават чека и гарантирам, че ще направим не по-лошо шоу отколкото с друг отбор. Вместо две спечелихме три купи тази година”, каза на традиционната си пресконференция специалистът.

В последния си шампионатен двубой за сезона „сините” ще се изправят срещу Литекс от 17.30 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

„Все още не съм наясно с титулярния състав, утре сутринта ще преценяваме кой от тях е свеж и кой не. При всички положения, Вагнер и Ричард няма да участват в последния мач. Може и Ники Димитров да вземе участие като титуляр, ще решваме според възстановяването на играчите”, добави Станимир Стоилов.

„Футболът е игра и шоу за хората, а утре може в двойна степен да се забавляваме, но няма да толерирам несериозност на играчите към мача”, категоричен бе треньорът на „сините”.

„Втора година поред Литекс има шанса да празнуват с нас. Това е тяхна преценка, ако искат могат да ни уважат. Все още не е свършил сезона, за да говоря кой ще напуска. Не искам да се разделям с голяма част от титулярите, а да добавя още. Аз си харесвам моя отбор”, каза Стоилов.

Относно възможността Георги Иванов – Гонзо да се завърне отново на „Герена”, наставникът заяви: „Първо, Гонзо трябва да си изчисти взаимоотношенията с клуба, а след това, ако прецени самият той, винаги е добре дошъл в клуба”.