Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов желае Еньо Кръстовчев да бъде уреден за двубоя срещу Черноморец в неделя. Специалистът заяви преди днешната тренировка на „сините”, че се надява нападателят да бъде с картотека за мача.

„Моето желание е да се договорят и Еньо Кръстовчев да вземе участие още в неделя. Аз не отговарям за това какви са разговорите. С това се занимава ръководството”, обясни треньорът на Левски.

„На този етап Ричард е футболист на Левски и аз като треньор преценявам, дали да е в групата, или не”, коментира Станимир Стоилов пред Гонг. „Предполагам, че в отбора има тръпка преди мача в неделя. Голяма част от футболистите ще дебютират в тази среща. Нормално е да има нервност преди този двубой. Надявам се тя да остане преди старта, а на мача да видя повече увереност”, продължи специалистът.

Играчите на Левски утре ще направят първата си тренировка на новия терен. Стоилов призна, че тревата е пазена умишлено до този момент.

„Имам най-много едно или две колебания относно титулярния състав преди мача с Черноморец”, завърши Станимир Стоилов.

По време на тренировката от леко неразположение се оплака Юсеф Рабех. Самият футболист обаче призна, че травмата му не е сериозна. Мароканецът тренира по-малко от основната група играчи.