- Какво си казахте с футболистите преди днешната тренировка ?

- Общо взето това, което казах и вчера. Да играем по- агресивно в нападение. Да бележим повече голове на чужд терен. Макар и не добрите условия, с оглед на класата на нашия отбор, аз искам да не се стига до ситуации, при които ние позволяваме да ни изравнят в последните минути. Да не допускаме грешки при статичните положения. Изгледах спорните положения. Смея да твърдя, че не само дузпата бе такава, но бяха две. При центриране на Йовов имаше игра с ръка. Това се видя от записа.

- Играхте ли агресивно?

- Недостатъчно във фаза атака. Да търсим повече вратата на противника и да бележим повече голове.

- Вчера не играхте ли слабо?

- Зависи какво разбирате под слабо. Моят критерий и вашият доста се разминават, така че.... няма как да ви обясня.

- Положението с Тасевски казахте, че е чиста дузпа. На какво отдавате нападките от страна на Пирин и най-вече на техния шеф Галчев ?

- Според мен, по-добрият вариант е първо да се гледа запис и после да се коментира. Реплики от типа да се обиждат футболисти на противника, които са с огромна класа за българската действителност, не прави чест. Но всеки иска да се изяви по някакъв начин, когато идва Левски. Необоснован негативизъм има срещу нас. Не търсим първо грешки в съдийството, а в нашата игра. В определени срещи има разлика в класите.

- Вчера видя ли се тази разлика ?

- Според мен, да.

- Защо атакуват Левски ?

- Не знам. Не знам, Пирин са отбор, който се бори и си търси победата. Нормално е. Аз нямам никакви претенции към отбора на Пирин. Моите единствени претенции са, че не трябва да се напада и обижда Левски.

- Как ще промените Левски да играе по-атрактивен футбол ?

- Левски играе най-атрактивния футбол. Поне се опитваме. Левски ще побеждава наред в България, ако терените и условията са добри.

- Ще има ли наказания?

- Да. Вече казах, че те са определени от вътрешния правилник на клуба за мачове, когато не побеждаваме.