Председателят на Управителния съвет на Левски Георги Марков обяви, че старши треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният Наско Сираков остават в Левски, като техните оставки не са приети и двамата ще продължат да водят сините по нов План 2009.

Марков заяви още, че до месеци клубът ще има нов стадион, който няма да отстъпва на Алианц Арена в Мюнхен, на който домакинските си срещи играят тимовете на Байерн и Мюнхен 1860.

Отговорните фактори в Левски заседаваха в клубния офис на Леге 15 три часа, преди да обявят началото на пресконференция.

Заседанието на Управителния и Надзорния съвет започна в 16:00 часа при засилен журналистически интерес. Собственикът на клуба Тодор Батков дойде последен на събитието, две минути преди 16:00. Босът на шампионите отбеляза, че се е срещнал с Майкъл Чорни, но не са говорили за футбол, а само по бизнес въпроси.

Някъде около 15:35 минути на Леге 15, където се намира офисът на Левски, вече се бяха появили подалите оставки Наско Сираков и Станимир Стоилов. Двамата пристигнаха с автомобилите си по едно и също време, а Константин Баждеков отрано бе в канцеларията на сините.

Пред офиса през цялото време имаше група фенове на Левски, които бяха опънали плакат с надпис „Мъри и Наско, ние сме с вас.”

Новите попълнения на Левски Жан Каролс и Жоаозиньо също се появиха на Леге, броени часове след пристигането си в София.

Кариоките определено се стъписаха от огромния журналистически интерес, мислейки си, че те са причината за него. Двамата отново говориха пред репортерите и признаха, че не са очаквали подобен интерес и посрещане.