Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви преди първата тренировка на тима от началото на подготовката, че целта пред отбора е да печели всички мачове до края на сезона.

 

„Задачата през този сезон е Левски да побеждава постоянно. Никой да не си мисли, че сме свалили критериите. Искам 15 победи в шампионата и в мачовете, които остават до края за Купата”, отсече треньорът на шампионите.

 

Стоилов заяви, че до този момент е продаден само един футболист-Христо Йовов. Все още Елин Топузаков и Димитър Телкийски водят преговори за личните си условия с израелския Апоел.

Утре специалистът ще определи групата от футболисти, на които ще се разчита. Тогава ще има и по-голяма яснота около Седрик Бардон.

 

„Чака ни много работа и сериозност. Очертава се изключително да се подмлади отборът ни. Искам дисциплина във всичките и разновидности. На терена, извън него, в отношението към публика и медии”, каза още Станимир Стоилов.

 

„По време на почивката имах възможност да видя много привърженици на отбора ни. Срещнах много тъжни лица и физиономии. Искам да върнем усмивките на запалянковците. Ще бъда безкрайно безкомпромисен към тренировъчния процеси”, категоричен бе Стоилов.

 

Даниел Боримиров ще е капитан на Левски, ако „сините” не продадат Елин Топузаков. Втори капитан на шампиона ще е юношата на клуба Живко Миланов.

 

Стоилов все още обмисля варианта да играе контрола със сръбския Цървена Звезда. „Сините” ще вземат участие в турнир, който ще се проведе в Кипър.

 

Стоилов продължава да разчита на Валери Домовчийски и Николай Димитров. Първият ще пътува в неделя за Англия, където може да премине в Блекбърн. Димитров пък продължава да е в полезрението на Арсенал.

 

Треньорът на Левски призна, че е доволен от селекцията, в която прави впечатление наличието на много млади футболисти.