Новото попълнение в Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че не се страхува от силната конкуренция на вратарския пост в новия си тим и ще се бори за титулярното място. Националът стана четвъртият страж на разградчани, които разполагат още с Урош Голубович, Иван Чворович и Георги Аргилашки.

„Искам да кажа, че интересът на Лудогорец е от година, година и нещо. Лично с господин Петев разговаряхме много пъти. Имах желание да се присъединя към отбора още миналата зима и да се опитам да им помогна в борбата за влизане в групита на Шампионската лига. За жалост тогава не се получи“, заяви Стоянов при представянето си.

"Аз от конкуренция не се страхувам. Тя ме мотивира допълнително. Ще се боря до последно, за да заслужа мястото си в отбора и на вратата. Конкуренцията не ме плаши, защото е полезна."

„Смятам, че се завръщам по-зрял и по-опитен в България. Имах възможност да играя в европейските клубни турнири. Мисля, че с опита, който съм натрупал, ще помогна да отбора да защити шампионската си титла. Дай Боже, да влезем в Шампионската лига. Затова и дойдох тук – в отбор, който се цели и иска да играе в Шампионската лига. Вече съм играл в Лига Европа, затова според мен това е логичната крачка“, каза още той.

„По принцип следя българското първенство. За жалост тази година до 10-и кръг мачовете не се предаваха. Смятам, че ще бъде доста интересна борбата за титлата. Една точка е много малка разлика и може да се загуби във всеки един момент. Ако обаче Лудогорец продължи със силните си игри, които показа през миналия сезон и през първата половина на този, няма да има проблем и ще защитим титлата си“, допълни вратарят.