Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов очаква ожесточена битка за титлата тази година. Според него всички тимове, замесени в борбата за челните места, имат силни състави и конкуренцията ще е жестока. Стражът захапа малко и грандовете.

"Тази година ще е доста заплетено за титлата. Грандовете във футбола вече са малко изнервени, защото Лудогорец доминира. Те остават без трофей, което неприятно за феновете, ръководителите им и всички. Те са пределно мотивирани срещу нас." 

"Смятам, че Левски ще е с променено лице през пролетта, ЦСКА си запази отбора, Литекс ще е със сработен отбор. Берое са корави, а Локо София са добър колектив и битката ще е тежка и интересна." 

"Може би в дадените срещи срещу ЦСКА сме били в по-добро състояние и сме победили, това не е гаранция, че ще става и занапред. Трябва да сме концентрирани и да преследваме успеха", сподели Стоянов пред ТВ7. 

Утре ще бъде церемонията по обявяване на Футболист на годината за 2014 г. Основният фаворит е именно звездата на разградчани, като той сподели, че ако това наистина е така. той ще бъде очарован. Според него обаче, има и други заслужили. Стоянов смята, че изминалите две години са най-силните за него.

"Футболист на годината е награда, която е престиж за всеки един играч. Не съм си и мечтал за такава награда никога. Честно казано, смятам че има и други момчета, които заслужават отличието, дори я повече от мен. Но след като така са преценили хората, съм наистина благодарен."

"2013 беше успешна година, тогава станах най-добър вратар. Представих се доста добре, станах Футболист на футболистите и мислех, че няма повече накъде, но явно е имало и друго. През 2014 постигнахме много неща с Лудогорец, но се надявам да продължим още по-напред." 

"Мачът с Лацио през миналата година ми се е запаметил най-много в главата, разбира се и този с Реал Мадрид. Нямам никакво притеснение срещу такива звезди като техните. Ако бях в по-голям отбор, може би щях да съм по-притеснен." 

Накрая той коментира и темата за евентуален трансфер. Тази зима такъв нямаше, но вратарят не прави трагедии от това, защото не му е фиксидея да напусне трикратните шампиони. 

"Не съжалявам, че не се получи трансфер, това не ми е фиксидея. Всеки се надява да излезе навън, но това не ми е толкова важно. Сега искам да станем шампиони, пък ако през лятото ме продадат в чужбина, може и да стане", сподели още вратарят.