Желаният от Левски и ЦСКА Стоян Колев призна, че няма нищо против да остане в Локомотив Пловдив.

„Честно казано не съм говорил, нито с хора от Левски, нито с някой от ЦСКА. Ако има такива преговори, те се водят на някакво по-високо ниво и аз нямам информация. Вероятно не трябва да знам, ако има изобщо подобни разговори. Нямам нищо против и да остана в Локомотив Пловдив”, каза вратарят за Гонг.

Колев допълни, че не е свободен агент, а има договорни отношения със „смърфовете”: „Обвързан съм с Локомотив. Иначе ме ласкае интересът от страна на грандовете. От много време, не си спомням двата отбора да са желали един и същи човек за вратарския пост. Ако мога да избирам, ще предпочета тази оферта, която е по-добра за професионалното ми развитие”, сподели Стоян Колев.

Вратарят предвижда добри дни за Локо Пловдив с новото ръководство.

„Разговарях с новия собственик, смятам че е разбран човек и с него отбора го чакат само добри моменти”, коментира Колев за Гонг.

„Проваленият трансфер в Тревизо ми се отрази много зле. Направо преживях шок, но се надявам с времето да се отърся от тази ситуация”, завърши исканият от „сини” и „червени” вратар на Локомотив Пловдив.