Наставникът на Левски Стойчо Стоев заяви, че за една седмица не е станал по-добър треньор, но със сигурност е доста по-опитен. Специалистът говори преди домакинството на Лудогорец от 30-я кръг на А група, като добави, че може да обещае добра игра, а след това се надява на победа.

Срещата между Левски и Лудогорец е в събота, 23 април, от 20.00 часа и ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио. 

Сектор А - липсващото парче се завърна

„Определено с откриването на Сектор А, отборът и треньорът бяха позабравени. Напрежението е част от работата. По-важно е да има коректност. Коректност обаче може би никога няма да има. Няма безпристрастни журналисти“, започна Стоев.

Стоев избира 11 от 12 за Лудогорец

„На нас това ни е работата. Не може да задълбаваме дали сме готови за този мач. Различно е, когато играеш с Монтана. Ние трябва да сме готови за всеки мач. Надявам се стадионът да е пълен и това да стимулира играчите“, добави специалистът.

„Притеснени играчи едва ли ще има. Може някой да не е уверен в първите минути. Повечето са играли доста такива мачове“.

„Не съм се замислил, че аз от треньорите дочаках трибуната. Мисля за мача. Хубавото е, че се открива с един добър мач, между двата най-добри български отбора. Дано се получи хубав мач. Всичко около отбора е наред.“

„Когато се срещат тези два отбора, може детайл да реши мача – грешка на състезател или нещо такова“.

От Левски: Добре дошли у дома, "сини" фенове!

„Изхождайки от факта, че предните два мача победихме, тази почивка може би не дойде в правилния момент. Но пък имахме играчи със здравословни проблеми и може би нямаше да играят“, продължи Стоев.

„През моя период - година и половина, феновете винаги са стояли зад отбора. Ние сме изпитвали катаклизми, а те стояха зад отбора. Това сочи, че феновете обичат отбора. Те идват да подкрепят името, радват се, страдат, но са част от отбора“.

„Нормално е Лудогорец да не се притеснява от пълните трибуни. Тази атмосфера е по-важна за нас. Футболистите да усетят атмосферата и да се раздадат максимално. Доста мачове изиграх вече срещу Лудогорец. Няма как да има нещо лично“, допълни наставникът.

„Да обещая на феновете...аз съм треньор и то по-умерен. Мога да обещая, че отборът ще играе добре. Надявам се и да съумеем да победим“.

„Аз не съм станал по-добър треньор след една седмица, нито по-слаб. Със сигурност обаче съм по-опитен“, завърши Стоев.