Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви преди мача срещу Литекс, че подкрепата на феновете в момента е от изключително значение.

„Това, че Литекс победи съвсем заслужено Лудогорец не означава, че ние трябва да се притесняваме. Ние няма да обречени, въпреки проблемите, които имаме. Благодаря на Люпко Петрович за поканата. Един много уважаван от мен треньор. В този случай ние сме съперници и не смятам, че трябва да седнем един до друг“, сподели Стоев.

„По един или друг начин липсата на старши треньора се отразява. Аз имам доверие на помощниците си, че ще се справят. Не съм напускал зоната си целенасочено. Искам да кажа за ситуацията с четвъртия съдия. По телевизията не се видя какво доведе до моята реакция. Той ме държеше за ръката и ме буташе, което ме издразни и затова го избутах. Реакцията ми беше ответна на тази, която бе от страна на четвъртия съдия“, добави треньорът на Левски.

„Феновете на Левски си обичат клуба. Имаме крещяша нужда от тях. Тяхната помощ е от изключително значение, докато се изградим като отбор. Като се изградим като отбор, ще ни бъде много по-лесно. Мисля, че писанията за Гаджев са спекулации. Мисля, че ще мога да разчитам на Борислав Цонев“, продължи наставникът.

На въпрос за Себастиан Ернандес, Стоев отговори: „На тази позиция не търсим играч. Нашите финанси не са толкова добри и са редуцирани. Намерихме нападател, сега търсим флангови футболисти. Другата седмица ще имаме решение на казуса Либан Абди. Неговото желание е да играе в Левски, но той има клуб и трябва да реши своите проблеми с него.“