Наставникът на Левски Стойчо Стоев разкри, че няма развитие по преговорите с Мигел Бедоя. Както е известно, контрактът на испанеца изтича, а Стоев направи този коментар при изявлението си пред медиите преди домакинството на Ботев от 28-я кръг А група.

Срещата е в събота, 9 април, от 20.00 часа и ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, в ефира на Diema Sport, както и по Дарик радио.

„Ако постоянно някой ти говори зад гърба, и се говори, говори, сигурно и при вас ще има напрежение. В никакъв случай не е паднало напълно, но е в рамки. И Де Ноойер, и Александров, и Менголо взеха участие в последните тренировки. Но ще преценим дали могат да участват в мача с Ботев“, започна Стоев.

„С Бурабия така се случи. Наистина не можем да го използваме ефективно. Няма притеснение. Изправяме се срещу отбор със стойности. Със сигурност ще се опитат да ни изненадат. Те са един добре тактически подготвен отбор, нищо, че резултатите им не са внушителни. Когато има повече хора на стадиона, е по-добре. Настроението е по-различно. Мачът минава по различен сценарии. Когато няма хора на стадиона се губи това, за което е предназначена играта“, добави Стоев.

„Един отбор, за да изглежда по-добре, му трябва време, стиковане. Ние след Лудогорец не успяхме да излезем в оптимален състав, който аз се стремях на лагера да изградя. В резултата на контузии, наказани, варирахме с много имена. Имаше мачове, в които играхме с пет и шест юноши“, каза още специалистът.

„Един мач дали си у дома, или гостуваш зависи от това как играеш. Ако играеш добре, няма значение къде си“.

„Рано е да говорим дали Бедоя ще остане. Няма развитие все още по преговорите за продължаване. Има известни пречки от лично естество. За сега нещата не се развиват позитивно“, коментира треньорът.

„Бурабия и Бедоя бяха в последните мачове двойка вътрешни халфове. Неприятно е, че отсъстват. Когато двама основни играчи ги няма, това се отразява“.

„Не мога да кажа дали това са последните ми мачове на Герена. Тези въпроси към ръководството. Не работим по лятната селекция в тези параметри, в които бих искал. Нещата са комплексни. Нека не коментираме дали ми се остава в Левски. Ще видим“.

„Нека да не говорим за ЦСКА. Ако искате да говорим и за Барса, и Манчестър Сити, само за Карнобат не ме питайте, че не знам там“.

„Когато тръгнеш да правиш промяна на схемата на игра. Важно е състоянието на играчите“, продължи Стоев.

„Ние водим с доста точки пред преследвачите ни. Не знам какво да очакваме от Лига Европа, не съм букмейкър. Зависи какъв противник ще се падне. Рано е за тези приказки“.

„Винаги има неща, които един треньр не харесва в дадена среща. В един мач винаги има слабости и през седмицата работиш по тях“, допълни специалистът

„За себе си ще говоря след месец“, завърши Стоев. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS