Треньорът на Миньор Перник Стойчо Стоев не бе доволен от показаното от неговия тим при домакинското равенство 2:2 срещу Локомотив Пловдив.

„Допуснахме изключително много грешки в дефанзивен план и оттам дойдоха проблемите. Нямаше е тази агресия и тази преса, която се опитахме да налагаме в тренировките. Въобще, така, направихме за мен един несполучлив мач”, каза наставникът на жълто-черните.

„Като изравнихме в последната минута, би трябвало да съм доволен, но можехме и да загубим. Разочарован съм от много футболисти, които бяха под нивото си. Кои са те, ще научат в съблекалнята.”

„Работа, работа и пак работа, това ни е единственото разковниче, това ни е потенциалът до зимата. Не всички се справят на нужното ниво и определено трябва да вземем качествени попълнения. Имаме 4-5 поста, на които няма конкуренция и футболистите излизат много спокойни, вместо това да им дава самочувствие и допускат грешки.”

„Знаехме, че Здравко Лазаров им е основният играч, не случайно има 7 гола в първенството. Доста тренировки проведохме точно спрямо неговите качества, но не се получи. Може би той надделя с по-големия си опит, какъвто нашите момчета в защитата нямат.”

Накрая рискувахме и малко половинчато се получи, като успяхме само да изравним. Грешахме в играта и имаше неща негативна промяна в играта ни”, заяви още Стоев.