Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че „сините“ все още очакват отговор от страна на Антонио Аниете дали ще остане в клуба и през следващия сезон. Специалистът изрази надежди клубът да съумее да направи успешна селекция и да може да бъде изграден стабилен състав.

„Водим разговори с всички играчи – и с тези, които искаме да останат, и тези, с които ще се разделим. Бях подкрепен от ръководството да направим радикални промени. Ние може би ще започнем доста сложно. Сега има редуциране на бюджета. Така че, нормално, че не можем да изберем голямо качество от футболисти. Имам поглед и върху наши играчи, и върху чужди. Надяваме се да ги привлечем, за да изградим стабилен отбор във времето. Понякога ме питат какво е това време. Един път е малко, друг път е повече“, каза пред БНТ Стоев.

„Чакаме отговор от Аниете дали ще остане или не. Всеки си търси съдбата. Аниете е играч, който може би публиката го прие с това, че имаше страст у него и я проявяваше на терена. Така феновете го припознаха“, добави Стоев.

„Никога не съм казвал, че Пламен Илиев е слаб вратар, просто на този етап търся по-различни играчи“, завърши Стойчо Стоев.