Президентът на Славия Венцислав Стефанов за пореден път нападна шампиона на България Левски, като заяви, че светът и футболът не свършва с тях.

Борислав Михайлов определено е човек с качества, а ако той има малко повече смелост нещата ще имат съвсем друг вид. В Изпълкома освен Левски и ЦСКА абсолютно нито един друг тим няма присъствие”, коментира босът на „белите”.

Краси Балъков ще бъде спасение за Боби Михайлов само и при положение, че бъде оставен да работи. Той ще иска всички да са под негов контрол. Той няма да позволи някакви пияници, които се въртят около БФС да си пробутват треньорите”, сподели Стефанов.

„И затова е неудобен. Може да се стигне дотам, да викаме за треньори някой от ръководителите на Коза Ностра. Вальо Илиев, Сашо Тунчев, Пламен Николо и Асен Караславов са много по-добри от Томашич”, допълни президентът на Славия.

„В момента Левски трябва да се отърве от тези футболисти и като те са национали гледат да ги пласират някъде. Качествата на треньор на Мъри Стоилов не сам компетентен да ги коментирам, но човешките му съм 100% сигурен, че не са достойни да бъде национален селекционер”, добави босът на „белите”.

„Светът и футболът не свършват с Левски. Наско и Мъри са наемници. Аз мога да говоря с Тодор Батков или Миша Чорни. С Наско мога да пия кафе. Левски управлява футбола в България”, завърши Венци Стефанов.