Халфът на Левски Стефан Велев даде интервю за Гонг от лагера на „сините“ в Агиа Напа. Полузащитникът беше привлечен през зимната пауза от Берое и се очаква да повиши вътрешната конкуренция в отбора на Илиан Илиев.

„Всичко върви нормално, тренираме добре. Натоварванията са дозирани. Момчетата ме приеха много добре в Левски. Отборът е много хубав, няма никакво напрежение. Приеха ме добре, а с част от футболистите се познавахме и от преди това. Това най-вероятно също помага“, коментира Велев пред Гонг.

„В една стая съм с Митко Везалов. Както се казва, двамата сме си партийка. Тренировките са сходни с онези, които Илиан Илиев правеше в Берое. Нещата не са много по-различни. От това, което си спомням, общо взето тренировъчният процес е същият. Има конкуренция, но така е навсякъде. Аз съм дошъл, за да се преборя. Времето ще покаже, аз ще се боря, пък каквото стане. Трябва да покажа качества, за да играя“, добави полузащитникът на Левски София.

„Всеки футболист чака мачовете, защото тренировките са малко по-скучни, но от друга страна без тях не може. Мачовете ще си дойдат, но е по-важно да влезем подготвени в тях. Не знам на коя позиция ще ме ползва треньорът, това той трябва да го реши. Аз може би се чувствам най-добре като опорен полузащитник. От мен се иска, където ме пуснат, там да играя. Аз идвам от Берое, тук виждам един много добре организиран тим. Всичко е на много високо равнище“, завърши Стефан Велев интервюто си пред Гонг.