Каращият проби в Берое македонски футболист Стефан Спировски заяви, че се надява да се пребори за място в старозагорския отбор и да продължи кариерата си в българското първенство.

„Чувствам се добре след първите дни от подготовката, която водя с отбора. Първите ми впечатления за Берое също така са добри. Подготвяме се при много добри условия. Бях приет добре в отбора”, коментира Спировски.

„Мачът срещу Ботев Гълъбово бе важен, за да направим добра тренировка, а не толкова резултата. Хубаво е все пак, че успяхме и да победим в първия двубой на отбора за годината”, добави халфът.

„Имам много добро мнение за отбора на Берое. Преди да дойда събрах информация за тима и всички, с които разговарях ми казаха добри неща за Берое. Аз съм само от 10 дни в отбора. Първото ми впечатление определено е добро”, продължи 23-годишният футболист.

„Моята цел първо е да впечатля треньорското ръководство. Те ще преценят дали ще ми предложат договор. Моето желание е да се преборя за място в Берое. Смятам, че това ще бъде крачка напред в моята кариера, но времето ще покаже”, каза още Стефан Спировски.

Македонският футболист направи добро впечатление с изявите си по време на контролата срещу Ботев Гълъбово. Спировски сътвори едно от най-запомнящите се положения в мача. Стефан Спировски подаде прекрасно за Атанас Зехиров зад защитата на Ботев Гълъбово в 26-ата минута. Мирослав Радев излезе и Зехиров пробва да го прехвърли с едно докосване, но топката мина на сантиметри встрани от целта.