Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Стефан Орманджиев заяви, че съжалява, че не е Дон Корлеоне и винаги ще помага на българския футбол.

„За съжаление не съм Дон Корлеоне. Аз питах господин Михайлов дали ще може Мъри да води отбора до края на кампанията, а той ми каза, че ще бъде само за два мача. Аз тогава казах на Боби дали може да направи предложение, което да не може да откаже, но така или иначе не стана”, коментира Орманджиев специално за Гонг.

„Венци обича да вдига нивото и да става по-интересен разговор. Сигурно и затова, че влязох след мача на Славия с ЦСКА в съблекалнята на съдиите, но това не е първият техен мач, на който съм присъствал. Венци излъга, че съм влизал на полувремето на мача”, добави вицепрезидентът на БФС.

„Много съжалявам, че по този начин лъже моят приятел Венци Стефанов. Лошото е, че Изпълкома взима някакви решение, но остава само работата на президента, а другите не могат да помогнат. Ако имаме подходящ български треньор е хубаво да е той, но трябва да обмислим всичко внимателно, за да не загубим още две години. Може и опитен чуждестранен треньор, но всичко трябва да се обмисли много внимателно. Аз ще продължа да работя и да помагам на българския футбол”, завърши Стефан Орманджиев.