Старши треньорът на Пирин Благоевград Стефан Грозданов заяви на пресконференция след днешната победа с 2:0 над Монтана, че неговите футболисти са изиграли правилно мача, показали са грамотна игра и заслужено са победители.

Отборът не позволи кой знае какви опасности пред своята врата, държеше топката, не се опитваше да прави хаотични атаки, коментира той. По-малко агресия имаше през първото полувреме, когато и по-малко голови положения се създадоха. През второто явно мачът беше наш, успяхме да отбележим два гола, имаше и други ситуации и резултатът би могъл да бъде и по-голям. Поне аз не си спомням някои по-остро положения пред нашата врата, с които отборът на Монтана да ни е заплашил. Мисля,че Пирин превъзхождаше в този мач, игра по-грамотно и спечели.

На въпрос, свързан с неговото бъдеще като треньор на Пирин, Стефан Грозданов каза: "За да няма спекулации, аз имам договор с Пирин до 1 юни т. г. Когато ми изтекат дните на този договор ще се съберем с хората, които определят политиката на клуба. Всеки ще си каже позицията кой какво иска, какви цели ще има отборът и тогава ще взема решение и ще ви кажа на вас. Още преди седмица започнахте да говорите, че има общо събрание на акционерите, че ще се решава едва ли не съдбата на треньора - нищо вярно няма в това и държа да бъдем коректни в писанията си. Повтарям до 1 юни имам договор с клуба с опция този договор да се продължи, но от тук натам има неща, които аз ще ги поставя. Предполагам, че има неща, които и ръководството ще постави. Всеки има право на собствена позиция - ръководството и хората, които си дават парите, както и аз като дългогодишен треньор."