Наставникът на Локомотив София Стефан Грозданов бе нетипично за него афектиран след драматичната победа с 3:2 над Вихрен: „Не съм доволен от играта. Ще се анализира показаното. Имаше много голямо подценяване. С всеки съперник ще ни е трудно, ако не се влагаме. На някои ще се дават вече по-малко възможности да играят. Не съм виждал отбора си толкова дезорганизиран.”

Грозданов коментира и възгласите оставка от страна на 4-5 души, след като Вихрен водеше с 2:1.

„Нямам никакъв проблем. Аз бях викнат, за да спасявам отбора от изпадане, вместо това, той се класира два пъти за Евротурнирите. Така че моята мисия е преизпълнена. Някои хора по трибуните само чакаха отборът да заиграе по-слабо, за да викнат „оставка” и щяха да получат удар, че досега не им се отдаваше такава възможност. Попитайте президента ни, дали ще ме сменя, пак повтарям – аз нямам никакъв проблем”, завърши Грозданов.

Треньорът на Вихрен Едуард Ераносян отказа да коментира реакцията на своя президент Коко Динев: „Моята претенция е единствено за първия гол на Локомотив, който падна в третата допълнителна минута, след като реферът бе вдигнал едноминутно продължение. Не разбрах какво се случи с Родолфо Лима при втория гол на Локо, някакъв шок ли получи, не ми стана ясно.”

Лима бе откаран с линейка в болница без да се разбере точно какъв е бил проблемът му.