„Смятам, че стана един доста интересен и не лош мач като качество. И дата отбора играха отворено, имаха голови положения, изпуснаха и вкараха по два гола. За мен и публиката би трябвало да е доволна. Жалко, че при 2:1 за нас гостите ни изравниха, а ние изпуснахме чисто положение. Можеше и да вземем мача, това малко горчи. Но такива грешки отбор като Локо Пд не прощава”, заяви старши треньорът на Монтана Стефан Грозданов след равенството 2:2 с Локомотив Пловдив на стадион „Огоста”.

„На мен отборът за първи път ми хареса през второто полувреме. Нервен беше мачът за треньорите, защото на моменти съдията свири доста спорно, трябва да се видят положенията внимателно на повторение”, добави той.

„Ние знаехме, че Локо Пд ще дойдат с амбиции на всяка цена да вземат мача. Но и ние си имаме нашите амбиции. Аз не броя точките, не съм си поставил за цел някакви точки, моята цел е да направя един отбор, който да е равностоен на водещите отбори. Предстои ни още работа”, каза още Грозданов.

„За мен новият терен не е само за първия отбор, да поздравим общината, тук ще виждаме една много голяма маса от деца, а това е много радостно за мен, това е по-важно от една тренировка за първия отбор, ние ще намерим къде да тренираме. В школата, има две момчета, които сме набелязали и скоро ще започнат да тренират при нас, или тази или другата седмица”, допълни старши треньорът на Монтана.