Заслужена победа на Славия. Явно ние сме такъв отбор, на който му излязат 3-4 от играчите и няма кой да ги замести.

Наставникът на Локомотив София Стефан Генов беше недоволен след загубата на тима си от Славия с 0:2. "Железничарите" играха отчайващо слабо.

Това породи слухове за уговорка между двата тима, но Генов отдаде слабата продукция на "червено-черните" на липсата на основни състезатели.

"Днес пуснах играчи, които чакат шанс да се докажат, но нищо не направиха. И в атака бяхме зле, така че заслужено загубихме."

"Ядосах се, че нямахме удар към вратата на Славия. На полувремето им казах, че искам да видя от тях желание и хъс, но не видяхме нищо."

"С такава игра даваме повод на хората да си мислят за уговорки и такива работи. Единственото, което можем да направим е да играем, за да ги опровергаем."

"С Маркиньос, с Димитър Илиев ще показваме съвсем друго лице. Отсъстваха ни петима основни футболисти и затова показахме такава игра."

"Не искам да коментирам съдията, може би Георги Марков има претенции за втория жълт картон на Марко Ранджелович."

"Има много мачове до края, някои са много трудни. Предстои ни мач с Черноморец, имаме много контузени. Доста са ни проблеми, но мисля само двубой за двубой", сподели Генов след двубоя.