Доволен от победата на дубъла на Черно море над Хасково остана треньорът Станислав Стоянов, който води тима в тандем с Тодор Каменов. Варненци се наложиха с 3-0 след голове на Карен Мадоян, Мартин Костадинов и Александър Михайлов.

„Изключително съм доволен от начина, по който подходихме към тази среща. Доволен съм, както от играта, така и от красивите попадения, които вкарахме. Радостно е, че в мача се включиха и момчета от по-долната възраст, набор 98,97. Не можех да използвам най-офанзивните си играчи Кристиян Пешков, Николай Минков и Илиян Неделчев. Специално искам да похваля за представянето в този мач Александър Михайлов“, коментира Стоянов.

Стоянов смята, че трябва да бъде намален броят на чужденците и по-често да се поглежда към играчите от школите на родните ни клубове. „Редно е да се дава по-голям шанс на юношите и на младите български футболисти. Родните ни играчи имат качества“, добави Стоянов.

За мача с Берое, Станислав Стоянов каза: „Хубавото е, че създаваме доста положения от няколко мача насам. Надявам се Минков и Пешков да се завърнат в състава.“