Футболистът на Литекс Станислав Генчев заяви, че няма значение какъв съперник ще се падне в първия предварителен кръг на УЕФА. „Въпреки, че тренировките са тежки, засега всички сме добре. За жалост има и двама – трима контузени. Надявам се да се оправят бързо”, сподели халфът.

„Всяка промяна носи до нещо ново и нещо добро. Надявам се Ферарио Спасов да прокара своите идеи и отборът да има резултати през новия сезон. Първото нещо, което той ни каза е да играем с настроение и самочувствие”, каза Станислав.

„Това ще е неговата основна цел. Все още нямам кой знае какви впечатления от новите, защото това е само първата седмица и наблягаме на физическата подготовка. Надявам се да не допускаме грешките от миналата година, където загубихме много точки срещу отбори от втората половина от таблицата. Ще бъдем един от основните фаворити за титлата. Нормално е да гоним титлата, след като в отбора се прави такава мащабна селекция от чужденци”, коментира футболистът на „оранжевите”.

„В първия кръг на УЕФА е без значение с кого ще се паднем. Това е само една подготовка преди другите два кръга преди влизането ни в групите. Неприятна е най-вече последната загуба от Левски, но през този сезон ще гледаме ние да ги победим”, завърши Генчев.