Капитанът на Левски Станислав Ангелов награди млади таланти в компанията на Христо Стоичков, Валентин Илиев, Владимир Гаджев, Тодор Янчев и Емил Гъргоров. Опитният играч на „сините“ се съгласи да даде интервю пред Гонг малко след края на церемонията и редицата снимки, които децата си направиха с него.

„Много съм щастлив като видя такива събития. Зареждат с положителна енергия. Винаги съм бил зад инициативи, в които се прави нещо в името на децата и бъдещото поколение. Моята цел е те да се развиват. На младите трябва да им се помага във всяка област. Аз като футболист мога да го правя в тази“, сподели капитанът на Левски.
„Виждате каква е ситуацията в цялата държава. Трябва да се помага на младите, да им даваме повече възможности за развитие“, добави Ангелов.

„Чувствам леко неразположение, но вярвам, че ще успея да се възстановя за дербито в събота. Имаме лекарски екип, който работи много професионално, така че съм спокоен, че ще се погрижат за мен. До края на седмицата има време, надявам се, че ще съм готов“, каза още Станислав Ангелов.

„Загубата в Стара Загора не е приятна, тъй като бяхме в лек подем, но от друга страна може да ни подейства и леко мобилизиращо. Лошото е, че загубихме спечелен мач. Иначе не бива да правим генерални заключения, всичко е нормално. Дали сме си взели поуки от последното дерби с ЦСКА, ще си проличи на мача в събота. Тези неща се показват само с действия и игра, няма смисъл от приказки. Несериозно е да ме питате, дали искаме реванш, всеки иска да се докаже. Ще се постараем да дадем всичко от себе си. Нормално е футболистите да имат проблеми със самочувствието, тъй като изостанахме в шампионата. Мисля, че то е малко по-добро от това, което беше през миналия месец, който бе изключително тежък за Левски. От тази ситуация може да се излезе само с победи. Друг начин няма. Трябва да работим, мисля че все пак вървим по възходящ път“, завърши Пелето.