„С оглед на състава, с който разполагаме, решихме играчите, които бяха играли повече да починат. Въпреки това заместилите ги играха на много добро ниво”, заяви старши треньорът на Левски Станимир Стоилов след днешния последен мач на тима срещу Литекс, спечелен с 6:2.

„Направихме едно истинско шоу за публиката. Стана добър мач, в който нашият отбор игра много атакуващо, а отборът на Ловеч се беше групирал много добре отзад”.

„Вече мисля за националния отбор. От утре сме на лагер, където ще опитаме да изградим малко повече спокойствие в играчите. Те са задължени да се забавляват на терена. За съжаление ще бъдем притиснати от резултата, така че ще търсим и малко ефективност.

„Аз нямам намерени да коментирам всякакви слухове за оферти към нашите играчи. Няма да дам с лека ръка футболисти, с които съм работил в продължение на три години.”

„Нашите фенове обичат много отбора си. Не искам да зареждам играчите и публиката с големи очаквания. Ще работим здраво и ако имаме малко шанс ще се опитаме да ги зарадваме”, допълни хасковлията.

Според Мъри в непоставените отбори има отобри, които са по-силни от Левски:

„Ние работихме доста за този коефициент и не е случайно, че сме поставени”.