Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че е възможно клубът да помисли за привличането на нов нападател, ако Домовчийски премине в Блекбърн.

„След като Валери подпише малко ще се пооголим в атака. Докато не се подпишат договори не мога да кажа нищо конкретно. Щом собственикът е казал, че е така, значи е така. Може да помислим за някакво решение, ако не сме доволни от това, което имаме. Трансферният период е отворен и има време за реакция. Няма да има проблем отборът да бъде компенсиран”, обясни наставникът на Левски.

„Очаквам утре Топузаков и Телкийски да подпишат личните си договори. Днес е почивен ден в Израел. Това, което аз знам е, че днес са тренирали с кондиционен специалист, а утре трябва да подпишат”, коментира още Станимир Стоилов.

„Те са футболисти на по 30-31 години и едва ли ще ги поиска Реал Мадрид. Те заслужават да получат добри финансови стимули”, сподели треньорът на „сините”. Станимир Стоилов похвали класата на кипърското и израелското първенство.

„Като треньор съм изключително щастлив, че работих с тези футболисти. Те заслужават голямо уважение. Те бяха част от най-добрия отбор на Левски за последните години”, похвали напусналите асове Станимир Стоилов.

Старши треньорът помоли да не се спекулира с напускането на Елин Топузаков, Христо Йовов и Димитър Телкийски. Наставникът разясни, че и по-големи футболисти са напускали съблекалнята на Левски.

Лекувалите травми Шакиб Бензукан и Дарко Тасевски ще могат да поемат тежките физически натоварвания, които предстоят на отбора по време на лагера в Израел. Станимир Стоилов обясни, че те ще започват постепенно да играят и с топка. Двамата тренираха самостоятелно на днешното занимание.