Старши треньорът на шампионите Станимир Стоилов се видя в чудо днес преди тренировката на тима. От една страна, с контузии са няколко от основните му футболисти, а от друга - сняг затрупа изкуствения терен и утежни допълнително заниманието (на снимката).

Най-сериозно е положението с Седрик Бардон. Според треньора, френският халф ще пропусне поне няколко двубоя на сините. Бардон разтегна мускул по време на контролата с Вихрен. Седрик направи днес една обиколка и се прибра в съблекалнята.

Утре французинът ще мине медицински преглед и след това ще стане ясно колко тежка е контузията му и колко време ще отсъства от състава на Левски.

Лусио Вагнер, който се прибра от националния тим с контузия, също направи една обиколка и прекрати заниманието. Той също ще мине на преглед и тогава ще стане ясно кога ще е готов за игра.

„Вратарят Георги Петков е още с болки, но стиска зъби и започна тренировки, каза Стоилов. - Той ще тренира на пълни обороти от днес, за да се подготви за мача в събота.”

По всяка вероятност Георги Петков ще се върне на вратата на Левски без да е напълно излекуван и без да е пазил дори и в контрола преди мача с Локо Сф.

Даниел Боримиров се връща в игра за сините. Днес той тренира на пълни обороти и неговият тим спечели двустранната игра в силния снеговалеж. (На втората снимка Боримиров ликува, след като е победил тима на Стоилов.)

Зе Соарес бе скрит от снега и тренира във фитнеса. Той се върна от Солун, където урежда документите за престоя си в България. От Левски са разговаряли с Локомотив Сф за евентуална промяна на мача от събота за неделя, но от „Надежда” не са се съгласили и двубоят остава както бе предвиден по програма.

Утре сините тренират преди обяд, а следобед на изкуствения терен от 14.30 часа е финалът при ветераните между отборите на Левски и Волов Шумен. В мача участие ще вземат и Цанко Цветанов и Станимир Стоилов.