Мениджърът на Левски Георги Иванов по всяка вероятност ще заложи на състава победил в сряда Динамо Минск и в контролата срещу втория в полското първенство Легия Варшава от 15:00 часа днес на стадион ГСП в Никозия.

На вратата отново ще застане Георги Петков, а пред него в защита ще бъдат Стефан Станчев, Шакиб Бензукан, Йордан Милиев и Веселин Минев, който имаше оплаквания от болки в глезените, но въпреки това ще играе.

Същото ще стори и Георги Сърмов, който бе ударен болезнено в бедрото в мача срещу белорусите. Другите двама в халфовата линия ще бъдат Седрик Бардон и Дарко Тасевски, като е възможно на мястото на македонеца като титуляр да започне Александър Александров-Кривия.

Напред Димитър Телкийски, Мирослав Антонов и Жоазиньо изглеждат непоклатими в това, да започнат мача с Легия в стартовата единадесеторка.

Цветан Димитров, който получи контузия на вчерашната тренировка, бе пратен на снимка и се оказа, че няма счупване, но има пукната костица и няма да може да вземе участие.

Има проблем и с Божидар Митрев, затова като втори вратар днес може да бъде записан четвъртият страж Ивайло Василев.

Майкъл Тевия със сигурност пропуска срещата с поляците, както и Владимир Гаджев, който единствен тренира преди обяд на терените на хотелския комплекс в Агия Напа.

Христо Йовов е в групата, която проведе разбора и може да влезе в игра, но по-вероятно е и той да пропусне днешната предпоследна контрола на Левски в Кипър.