На стилна пресконференция в хотел „Шератон” днес бе официално представено спонсорството на i-mode за ПФК “Литекс”. Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев и изпълнителният директор на GLOBULТанасис Кацирубас представиха и новите екипи на отбора, на които стои логото на мобилната и развлекателна услуга.

В ролята на манекени се превъплатиха играчите на „оранжевите” Ивелин Попов, Уелингтом, Пламен Николов и Тодоро Тодоров. Четиримата бяха наградени с посследен модел мобилен телефон NOKIA, подържащ услугата i-mode.

От своя страна Танасис Кацирубас получи фланелка на Литекс с неговото име на гърба и с номер 6 – символизиращ годините, които мобилната компания е на българския пазар.

По силата на подписаното в началото на август споразумение логото на i-mode, ще бъде на екипите на Литекс в следващите три години. В него са предвидени и бонуси за тима в зависимост от представянето на клуба в българското първенство и в турнира за Купата на УЕФА.

„Споразумението за спонсорство на Литекс е важна стъпка в развитието на услугата i-mode в България и е поредното доказателство за нашите усилия в подкрепа на българския футбол. Щастливи сме, че клуб като Литекс е наш партньор. Вярваме в потенциала на отбора и му пожелаваме успех във всички състезания, включително в предстоящия двубой-реванш срещу Хамбургер в турнира на УЕФА. Миналата година спонсорирахме във Формула 1. Сега Литекс е нашата Формула 1!”, заяви на пресконференцията Кацирубас.