Ръководството на Миньор се събира утре за разискване на скандала с бившия играч на тима Младен Стоев. Най-вероятно той ще бъде уволнен дисциплинарно заради неявяване на работа през декември и заради уронване на престижа на клуба, заявиха от Миньор. Срещата е утре по обяд в офиса на собственика на клуба Никифор Вангелов.

"Младен Стоев е една футболна хлебарка, която паразитира в българския футбол и всяка година сменя клубове. Липсата на добри футболни качества и лошия характер допринасят ежегодно той да напуска клубовете в които играе, при това скандално. Давам 100 лева на следващия клуб, който подпише трудов договор с него", заяви административният директор на клуба от Перник Пламен Атанасов.

"Младен е футболист, който за мен нямаше качества за Миньор Перник. Не можеше да даде сила, с която отбора да се представи по-добре. Не знам как е попаднал в клуба, тъй като качествата му не отговарят за А група", добави треньорът на чуковете.

"Изненадан и разочарован съм от интервюто на Младен Стоев, тъй като той не е човек, който е допринесъл нещо за Миньор. С него се отнесохме професионално и тази реакция е неадекватна. Той е футболист, който не е доказан никъде, а и с това отношение, едва ли ще го вземат някъде", заяви Славчо Павлов, който е селекционер в клуба, а също така и помощник на Стойчо Стоев в първия отбор на Миньор.