Първото нещо, което се наби в очите на българските фенове, влизайки във фен магазина на Спортинг, бе специалната серия шалове, посветени да предстоящите двубои между двата отбора.

Шалът е традиционен за такива мачове от груповата фаза на турнира Лига Европа и е добър спомен за тези, които се сдобият с него. Половината от шала е в зелено, цветът на Спортинг, а другата половина е в синьо, цветът на Левски. В двата края на шала са и двете клубни емблеми.

Освен че шалът информира, че двубоят е от Лига Европа, той показва и къде, и кога са двата мача между Спортинг и Левски. В половината на шала, посветена на домакините, пише името на стадиона „Жозе Алваладе” и датата 30 септември 2010 година, когато е мачът в Лисабон. В половината от шала, посветена на българите пък е изписано името на стадион „Георги Аспарухов” и датата, когато двата отбора ще играят там – 16 декември 2010 година.

Феновете на Левски, които бяха на тренировката се възползваха от това, че фен магазинът работи до късно и си купиха от шаловете, дори взимаха и за познати, които няма да са на мача, но са поръчали точно такива шалове.

Разбра се още, че привържениците на българите ще бъдат разположени на три места на „Жозе Алваладе” по време на мача и там ще могат да разположат своите знамена, които носят от София.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg