Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата с 0:1 от ЦСКА. Според специалиста футболистите му не са заслужавали да си тръгнат от „Българска армия” без точки.

Единственият гол в мача реализира Кевин Амунике, който бе точен в 20-ата минута.

„Доволен съм от играта на моя отбор, но не съм доволен от резултата, което е нормално”, коментира след срещата Никола Спасов.

„С начинът, по който изиграхме срещата, просто не заслужаваха футболистите да загубят този мач. В повечето от времето владеехме топката, контролирахме нещата в наша полза. Съжалявам много за пропуските, които направихме пред вратата на ЦСКА”, каза още Спасов.

„Очакванията ми за тежък мач днес се оправдаха. Момчетата излязоха на терена доста уверени, изпълниха абсолютно всички задачи, за което ги поздравявам и още веднъж съжалявам за негативния резултат, защото в крайна сметка в едно първенство са важни точките”, допълни наставникът на Черно море.

„В никакъв случай обаче това не омаловажава победата на ЦСКА. ЦСКА игра по този начин благодарение добрата игра на нашия отбор. В никакъв случай не мога да кажа, че ЦСКА не са играли добре в тази среща. Това прави загубата ни по достойна, но за съжаление нищо повече от това”, завърши Спасов.