Наставникът на Черно море Никола Спасов изрази надежда най-после отборът му да стигне до победа в А група. Това не се е случвало на"моряците" от началото на годината, а той се надява да се случи срещу шампиона Лудогорец. 

"Очаквам една тежка среща. Много добре се познаваме двата отбора. Иска ми се да изглеждаме добре, да направим добър мач и ще направим всичко възможно да се представим достойно в Разград."

"Целите ни са да играем всеки мач по-добре от предишния и да победим най-после, естествено. Адски ми е неприятно, че правим толкова лоша серия от резултати и не можем да вземем победа. Страшно много съжалявам!"

"Мисля, че футболистите в крайна сметка искат, раздават се, опитват се, а и до голяма степен нямаме късмет на собствен терен. Аз съм убеден, че този тежък момент ще приключи“, отговори наставникът, попитан какви са целите пред отбора до края на кампанията.

Относно неприятните скандирания от трибуните по време на срещата с Пирин Благоевград и дали те оказват влияние върху настроението на отбора, специалистът отговори, че най-важното е да се подкрепя отбора и да се вярва до край.

"Тези скандирания не може да окажат влияние на тима. Това са хора, които наистина не обичат отбора. Да не говорим, че това са една шепа хора и скандиранията им са просто не на място. По-важно във всеки един мач е да се поддържа отбора и да се вярва до край", завърши Спасов.