Ръководството на Спартак Вн вече е наясно с програмата за зимната подготовка на футболистите в паузата преди пролетния полусезон. Както Гонг вече информира, наставникът на тима Атанас Атанасов събира състезателите на 7 януари (понеделник).

Първата седмица подготовката ще премине във Варна. На 14 януари тимът отпътува за Трявна, където ще тренира интензивно в лагерна обстановка. За сега е планирана една контрола с отбора на Янтра Габрово. Срещата ще се състои на 19 януари от 14 часа.

Лагерът ще продължи до 23 януари. На връщане към морската столица "соколите" ще премерят сили с тима на Светкавица Търговище, на техен терен.

На този етап администраторът на Спартак Илко Станчев е осигурил още една контролна среща. Тя ще е срещу Локомотив София и ще се играе на 25 януари във Варна. От 14 до 22 февруари варненци ще участват в традиционния международен турнир Албена.

Последната контролна среща на "соколите", предвидена в програмата за зимната подготовка, е срещу Добруджа, която ще се проведе на 23 февруари от 14 часа.