Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа Спартак Вн. Момчетата на Неделчо Матушев ще трябва да играят при закрити врати следващите си две домакински срещи от шампионата на България.

Варненци отнесоха и глоба в размер на 3000 лева. Причината за санкцията на комисията са хвърлените предмети с последствие - ударено служебно лице – охранител.

Още тази сряда Спартак ще посрещне Локомотив Сф без фенове по трибуните, а на 28 април варненци са домакини на Вихрен в среща от 25-я кръг на А футболната ни група.

Дисциплинарната комисия наложи наказание за само за един мач при закрити врати и глоба в размер на 2 000 лева за Берое заради масовото сбиване с привърженици на гостуващия отбор в срещата от 22-я кръг от А футболна група срещу Спартак Вн в събота.

На 24 април старозагорци ще се изправят срещу ЦСКА без привърженици на домакинския си стадион в срещата от 24 кръг от първенството.

Преди ден стана ясно, че Спартак Вн трябва да заплати на Берое девет седалки и едно ъглово флагче. Такива са щетите нанесени след мача между двата отбора в Стара Загора, когато фенове на двата тима се сбиха на терена.

Комисията глоби и Марек с 1000 лева за хвърлени предмети.