Спартак се хвърля за трите точки в домакинския си мач срещу Локомотив Сф. Двама от основните футболисти на варненци Владислав Мирчев и Будимир Джукич, които тренират на облекчен режим ще попаднат в групата за мача. Това обяви наставникът на тима Атанас Атанасов.

 

“Надявам се да затвърдим добрата си игра от мача с Пирин. Излизаме за победа срещу Локомотив. Показахме, че сме фактор в първенството и, който ни подцени ще бере ядове. Вярно е, че още нямаме победа у дома, но се надявам след мача с Локомотив да приключим с тази серия”, коментира Орела. Той допълни, че се изправят срещу добър отбор с опитни футболисти, което трябва да мотивира възпитаниците му да се раздадат на 100 процента.

 

“Локото също си имат своите слабости и спрямо тях ще съобразим нашата тактика”, допълни още треньорът.

 

По повод предстоящия съперник за купата на България-Сливен, Орела заяви, че се изправят срещу сериозен отбор на добър терен и няма да подценяват мача, тъй като целта поставена от ръководството е да се стигне, колкото се може по-напред в турнира.

 

Изпълнителният директор Живко Великов обяви, че протестът срещу слабото съдийство на някои от реферите продължава и футболистите отново ще са на загрявката с черни фланелки. “Надявам се съдийската бригада да се представи на ниво в мача срещу Локомотив, иначе усещам, че ще стане страшно”, коментира Великов.