Отборът на Левски София-Запад постигна престижна победа над представителния тим на сините. Съставът на София-Запад, който играе в лигата по футзал надделя след изпълнение на дузпи.

Първото полувреме завърши без голове - 0:0. Две минути след паузата Веселин Минев се възползва от находчив пас на Дарко Тасевски и откри головата сметка в мача.

Малко по-късно Николай Драгиев от София-Запад изравни. В 35-ата минута на двубоя, който се игра в Национална спортна академия и бе от две полувремена по 25 минути, Тасевски, който бе капитан на Левски направи 2:1.

Радостта на Георги Иванов-Гонзо и компания бе твърде кратка, тъй като Делян Койчев изравни за 2:2. Това не беше всичко – пет минути преди края Пламен Благоев даде аванс на отбора на фенклуба. Последва нов отговор от страна на Дарко Тасевски. Македонецът заби красив гол с култовия за играта на малки вратички удар боц.

Редовното време приключи при резултат 3:3, а след това дойде ред на дузпите. Седемте футболисти на Левски, които взеха участие и техните противници бяха перфектни при първите си удари от бялата точка. Последва нов точен шут на Тасевски и гол за София-Запад, за да се стигне до фаталния пропуск, дело на Веселин Минев. Националът пробва да копне топката, но за негово съжаление прехвърли вратата.



Въпреки че единият отбор загуби, разочаровани нямаше. Двата тима се поздравиха, а преди мача си направиха и обща снимка. Залата в НСА едва побра желаещите да гледат атрактивния и любопитен мач.

За първият тим на Левски участие в срещата взеха Божидар Митрев, Виктор Генев, Йордан Милиев, Веселин Минев, Дарко Тасевски, Николай Димитров и Георги Иванов. Ултрасите най-често скандираха името на Божидар Митрев, който се оформя като техен любимец. Разбира се Гонзо получи мощна подкрепа от трибуните.