Еуфорията обхванала привържениците на Левски на връх сто годишнината от основаването на клуба не подминава и цели семейства. От най- малките, които още дори не осъзнават какво е да си левскар, та до техните дядовци и баби, на които съзнателния живот е минал с Левски.

Малките Антони и Ивон Вуткови бяха зарадвани от дядо им с нови фланелки в жълто и червено, които те получиха като подарък за юбилея. Дядо Иван също се обзаведе с този цвят фланелка, а и подари още няколко на близки до него хора. Той членува във фракцията „Източен фронт”, която дари 1 000 лева. Освен това Иван Вутков, от името на малкия Тони дари на фондация „100 години Левски” 400 лева.

Вековенъ Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Малкият Тони Георгиев Вутков още няма две години, но вече има любима песен и това е химна на Левски. Когато дядото пусне на телефона си тази песен и Тони започва да се клати в такта й. Каката Ивон Георгиева Вуткова знае за какво става въпрос, когато се спомене името на любимия отбор и с пръстче сочи емблемата на Левски.

Вековенъ Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Малкият Тони се снима и с качулка, което е намек към дядо му,че ако не внимава може малкият след време да стане част от прословутите сини привърженици. Засега Тони си е готин и с качулка и без нея.

Вековенъ Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Няма смисъл да споменаваме, че таткото Георги и майката Ани са също левскари, както и цялата фамилия Вуткови. Това е само един пример на семейна приемственост, когато става въпрос за любовта на живота, наречена Левски София.

Вековенъ Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров