Нападателят Жуниньо от вчера е играч на Левски. Той даде интервю за Дарик радио и Gong.bg на добър български език, който е научил от престоя му в Славия. В началото споделя дали е бил изненадан от този трансфер.

„Здравейте, тук е много добре в отбора на Левски, започна Жуниньо.Аз много се радвам, че ще играя в Левски и сега в главата ми е само как Левски ще стане шампион.”

За феновете бе изненада трансфера на бразилския нападател в Левски, а дали е изненада за самият футболист?

„Да, да, да, аз не съм мислил за трансфер в Левски, откровен е Жуниньо.Вчера сутринта президентът ми каза и аз „ Ох, много добре, айде!”. Няма проблем.”

Левски винаги се бори за спечелването на титлата, Купата, а дали Жуниньо е готов да помогне на Левски за спечелването им?

„Да, сега ще се концентрирам в мачовете за Купата и шампионата, категоричен е Жуниньо. Няма проблем да съм концентриран и да играя. В първия мач със Славия няма да играя, защото така са се разбрали двата клуба. Ако играех нямаше проблем да играя за победата на Левски.”

Дали е приет добре от новите му съотборници и избрал ли си е вече номер , с който да играе?

„Добре ме приеха, сподели Жуниньо. Всичко е наред и всичко е много добре.Аз вече 100% съм в Левски. Не знам с кой номер ще играя, но няма проблем с кой номер ще играя.”

СНИМКИ: Жуниньо като чул, че отива в Левски: Ох, много добре, айде!

 

СНИМКИ: Жуниньо като чул, че отива в Левски: Ох, много добре, айде!