В кокетното Брацигово, в полите на Родопи планина, привържениците на Левски отбелазаха 10 години от създаването на фен клуба в града. 
В ресторант, в центъра на града, над 70 мъже, жени и деца отбелазаха с тържество годишнината от както привържениците се организираха в подкрепата си на любимия Левски. Имаше и гости от град Стамболийски. 

Да уважат годишнината на левскарите от Брацигово бяха дошли от София председателат на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян, който е и член на УС на ПФК Левски. Представителят на Тръст "Синя България" Антони Джамбазов, който също е член на УС наа ПФК Левски и Милен Панайотовя който написа " Ние бяхме Сектор Б", също уважиха хората от Брацигово. Тримата приветстваха с кратки слова хората на сбирката. Те благодариха на Борис Малинов за поканата и за добрата организация на тържеството.

За разлика от други места, където се проведоха подобни чествания и преобладаваха пирошоуто и бомбичките, в Брацигово наблегнаха на изпълненията на народни песни и се изиграха много народни хора, като неизменно в ръката на водещия хорото се вееше българския трибагреник. 

За доброто настроение и танците имаше и българска музика с преобладаващо рок звучение. Проведе се и забавна томбола със символични награди. Малки и големи пяха химна на Левски и други песни посветени на любимия клуб. 

Привържениците си обещаха,че както и досега ще подкрепят любимия Левски по стадионите на България и изразиха увереност, че "сините" ще станат шампиони. Направени бяха и много снимки за спомен от юбилея, а голяма част от тях може да видите в галерията посветена на тържеството в Брацигово.

10 години Фенклуб на Левски в Брацигово

източник: Валентин Грънчаров