Истинско шоу направиха Здравко Лазаров и Патрик Огунсото в края на втората за деня тренировка на Локомотив Пловдив. Старши треньорът Неделчо Матушев беше разделил отбора из целия тренировъчен терен и двамата трябваше да играят джитбол помежду си.

Първоначално Огунсото се правеше на „умряла лисица” и караше Лазаров да си мисли, че лесно ще спечели. Патрик правеше отчайващи отигравания на загрявката, което развесели Здравко, който дори събра и публика за двубоя.

Със започването на джитбола и броенето на точките Огунсото изведнъж се промени и поведе с 3:0 в резултата. Това изненада Лазаров и се наложи той да се мобилизира в течение на мача. Стигна се дотам Здравко на няколко пъти да връща топката в полето на Патрик след изпълнение на задна ножица. Една от тях е документирана и на снимките, които виждате.

С много хъс и умения Лазаров изравни резултата до 7:7 , но в този момент се намеси помощник треньорът Петър Пашев и прекъсна шоуто.Мотивът му бе, че утре има мач с Локо Москва и играчите трябва да се ограничат с изявите си в рамките на тренировката. Лазаров и Огунсото се прегърнаха и решиха да оставят така резултата равен и се заканиха, че ще продължат джитбол шоуто.

Петър Пашев поздрави Огунсото заради тактиката да се прави на „ударен” преди мача и така да изненада Лазаров.